Culinaire

BBQ

Belevenis

Opzoek naar een culinaire BBQ belevenis voor jouw evenement? Smoke Masters heeft met onze grote smokers, full on entertainment en uitstraling alles in huis om jouw evenement een groot succes te maken. Van gezellige feestjes, partijen en bruiloften vanaf 50 personen tot aan het de BBQ bites voor honderden tijdens het avondfeest. Wij hebben de kennis, ervaring en capaciteit om iedereen te voorzien van heerlijke BBQ gerechten.

Gaan jullie bijna trouwen? Gefeliciteerd!! Dan zijn jullie vast druk bezig met de voorbereiden voor de mooiste dag van jullie leven. Willen jullie toch even anders zijn dan andere? Geen standaard catering maar een beleving waar nog lang over gepraat wordt? Laat ons jullie ontzorgen en de prachtige catering van jullie bruiloft verzorgen. Van een fantastisch BBQ buffet tot grote BBQ schalen op tafel. Ook de bijgerechten, salades en groenten worden door ons niet vergeten.

Graag een vrijblijvend voorstel ontvangen? Stuur een mailtje naar info@smoke-masters.nl en wij maken een passend voorstel naar uw wensen.