DSC_0035.jpg
 

BEDRIJFS BARBECUE

Wilt u uw collega’s, personeel, relaties of klanten verrassen tijdens het jaarlijkse bedrijfsevenement? Met de BBQ’s, uitstraling en heerlijke BBQ-bites van Smoke Masters, bent u verzekerd van verzadigde gezichten! 

Wij zorgen voor de (smaak)beleving op uw bedrijfsfeest, jubileum, opening of zakelijke bijeenkomst. Van ruige borrelhapjes borrel tot aan een full-service barbecue diner. Met de entertainment, smaakvolle gerechten en spectaculaire uitstraling van Smoke Masters is dit “het” feest van het jaar!

Vraag een vrijblijvende offerte via het contact formulier.

Screenshot 2021-02-24 at 13.04.06.png
 
Screenshot 2021-02-24 at 13.55.55.png

EVENT CATERING

Opzoek naar een culinaire BBQ belevenis voor uw evenement? Smoke Masters heeft met onze grote smokers, full on entertainment en uitstraling alles in huis om jouw evenement een groot succes te maken. Van gezellige feestjes, partijen en bruiloften vanaf 50 personen tot aan het de BBQ bites voor honderden tijdens het avondfeest. Wij hebben de kennis, ervaring en capaciteit om iedereen te voorzien van heerlijke BBQ gerechten. 


Wilt u het toch even anders? Geen standaard catering maar een beleving waar nog lang over gepraat wordt? Laat ons u ontzorgen en een prachtige catering verzorgen.